Geld lenen?

Vind de meest voordelige lening voor jouw situatie. Vanaf 3,9%.
click for menu Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
click for menu Leningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
click for menu €550 gemiddelde besparing per klant
click for menu Wij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!

Waarom lenen bij Leningen.nl?

Leningen.nl is – de naam zegt het al – dé expert in geldleningen. Of je nu je woning wilt verbouwen, de voorwaarden van je huidige lening wilt verbeteren, extra financiële ruimte zoekt of een auto wilt kopen. Bij ons vind je altijd de meest voordelige lening voor jouw situatie en dat geheel online. Ons doel is dan ook: lage lasten, voor iedereen, zonder gedoe! Ga snel naar de vergelijker en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en wij regelen de rest.

Lening aanvragen
background

Waarom geld lenen? 

Er zijn allerlei redenen waarom mensen behoefte hebben aan een lening. Zo hebben we allemaal onze dromen en spaarpotjes om deze te verwezenlijken. Soms komt er een buitenkansje voorbij en is je spaargeld net niet voldoende. Bijvoorbeeld die ene bijzondere auto, boot of motor waar je al jaren op aast. Dan kan een lening uitkomst bieden.

Voor jonge gezinnen geldt dat door gezinsuitbreiding bijvoorbeeld behoefte is aan het verbouwen of uitbouwen van hun eigen woning, maar dat de benodigde middelen daarvoor ontbreken. Bijvoorbeeld omdat een van beide of beide ouders tijdelijk part-time werken. Een persoonlijke lening of doorlopend krediet is dan een oplossing. Ook startende ondernemers kiezen vaak voor een (tijdelijke) lening om de aanloopfase van hun bedrijf te overbruggen.

 

Verder zien we tegenwoordig veel mensen die geld nodig hebben voor een (cosmetische) operatie die niet door de zorgverzekering wordt vergoed. Zo hebben we allemaal op enig moment in ons leven wel een reden om geld te lenen. In alle gevallen is het raadzaam om goed te kijken hoeveel je op basis van je inkomsten kunt lenen.

Geld lenen kost geld, dus te veel lenen is zonde. Stem de hoogte en looptijd van je lening goed af op de periode dat je hetgeen je met de lening financiert gebruikt. Want het is bijvoorbeeld niet prettig om nog steeds af te lossen op de lening voor je auto, terwijl je die al hebt opgereden. Daarnaast loont het de moeite om een goede vergelijking te maken tussen de diverse aanbieders van leningen. Dat kan je tot wel 550 euro per jaar schelen.

De actuele (vanaf) rentetarieven vind je hieronder:

# Naam Rente Beoordeling
1 BNP Paribas Vanaf 3,90% 8,9
2 DEFAM Premium Vanaf 4,10% 8,7
3 Interbank Vanaf 4,50% 8,5
4 DEFAM Vanaf 4,50% 8,4
5 Nationale Nederlanden Vanaf 4,70% 8,1
6 Qander Vanaf 4,90% 7,4
7 Lender en Spender Vanaf 5,1% 8,7
8 Ribank Vanaf 5,90% 7,2

Hulp Nodig?

Je kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 18:00 bellen of via onze andere kanalen contact opnemen.