Geld lenen kost geld

ABN Amro

Findio
Meer info
Geld lenen vanaf 4,3%
Klanten beoordelen Findio met een 9,4!
Gratis offerte
ABN Amro
Meer info
Geld lenen vanaf 4,7%
Minimaal €500 en maximaal €75.000
Gratis offerte
ING Bank
Meer info
Geld lenen vanaf 6,6%
Minimaal €2.500 en maximaal €75.000
Gratis offerte
Rabobank
Meer info
Geld lenen vanaf 6,7%
Minimaal €2.500 en maximaal €50.000
Gratis offerte

Het verstrekken van kredieten aan particulieren en zakelijke organisaties is een van de diensten die ABN Amro aanbiedt. Deze van oorsprong Nederlandse organisatie werd in 1991 opgericht en heeft een hoofdvestiging in Amsterdam.

In de afgelopen jaren kwam de ABN Amro in handen van de Nederlandse Staat, als gevolg van de financiële crisis. Inmiddels probeert men de organisatie weer te privatiseren en is het bedrijf terug op de beurs. Doordat ABN Amro een van de grootste Nederlandse kredietverstrekkers is, bent u verzekerd van een betrouwbare dienstverlening.

Net als veel van de in de afgelopen jaren opgerichte kredietverstrekkers, biedt ook ABN Amro steeds meer diensten online aan. Zo is het tegenwoordig mogelijk om online een particulier krediet aan te vragen bij de bank. Op basis van uw kredietaanvraag zal de kredietverstrekker u vervolgens een persoonlijke en vrijblijvende offerte toesturen. Zo hoeft u niet meer bij een fysieke vestiging langs om een kredietaanvraag in te kunnen dienen bij ABN Amro. Dit is sneller en makkelijker!

Leningen bij ABN Amro 

Een ABN Amro lening wordt in twee verschillende vormen aangeboden, namelijk als een persoonlijke lening en als een doorlopend krediet. Het is sterk aan te raden om vooraf voor uzelf uit te zoeken wat de verschillen tussen beide kredietvormen zijn, om verassingen te voorkomen.

Bij een persoonlijke lening komt het er kortgezegd op neer dat u een vast bedrag leent voor een vooraf bepaalde periode. In deze periode betaalt u iedere maand een deel van uw schuld en de opgebouwde rente af. Aan het eind van deze periode heeft u geen schuld meer en is uw ABN Amro lening volledig afgelost.

Bij een doorlopend krediet is dit niet het geval, omdat een ABN Amro doorlopend krediet geen einddatum heeft. U kunt iedere maand opnieuw geld opnemen, tot een vooraf vastgelegd maximum. Naast de mogelijkheid om iedere maand geld op te nemen, kunt u ook iedere maand een deel van uw schulden en opgebouwde rente aflossen. Een doorlopend krediet is voornamelijk interessant voor mensen die regelmatig uitgaven hebben, terwijl ze hun loon bijvoorbeeld nog niet gekregen hebben.

Een ABN Amro lening aanvragen 

Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van een ABN Amro lening? U kunt via de website van ABN Amro een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van uw offerteaanvraag, uw inkomsten en een eventuele BKR-registratie, zal de kredietverstrekker bepalen of u in aanmerking komt voor een toekenning van het aangevraagde krediet.

Mocht blijken dat uw financiële situatie niet toereikend genoeg is voor de aangevraagde lening, dan kan ABN Amro een tegenvoorstel doen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening die lager is, of een lager maximum in het geval van een doorlopend krediet.

Wanneer u met de offerte van ABN Amro instemt, dient u een kopieën van belangrijke documenten toe te sturen. ABN Amro controleert deze documenten vervolgens zo snel mogelijk voor u en bepaalt of het krediet definitief aan u kan worden toegewezen. In dat geval zal de lening binnen drie werkdagen beschikbaar zijn en kunt u deze direct gebruiken. Houd er rekening mee dat u na de aanvraag van een lening ingeschreven wordt bij het BKR

Previous Post:

Next Post: