Zakelijk krediet

Leningen.nl vergelijkt de volgende zakelijke kredietverstrekkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

supplier-logo
Krediethoogte € 1.000 tot € 100.000
Rente Varieert per bedrijf
Looptijd 6, 12 of 18 maanden
supplier-logo
Krediethoogte € 3 .000 tot € 50.000
Rente Terugbetaling in maandelijkse termijnen
Looptijd 1 tot 12 maanden

Snel, transparant en flexibel

Als ondernemer heb je vast groeiwensen en ben je constant op zoek naar het verruimen van je werkkapitaal. Zo zijn er ongetwijfeld uitbreidingsambities of uitdagende projecten die in de toekomst gaan plaatsvinden. Met een zakelijk krediet ben je flexibel en heb je meer mogelijkheden tot het voorfinancieren van deze activiteiten.

Zakelijk krediet verzekert je van een bedrag dat je doorlopend kunt opnemen. Door de flexibiliteit van het opnemen is zakelijk krediet geschikt om een bedrijfsfinanciering uiteindelijk door te zetten. Heb je geld nodig, dan neem je extra op. Heb je geld over, dan los je af. Zakelijk krediet blijft gedurende een periode beschikbaar, zodat jij kunt opnemen zolang als het nodig is.

 

Zakelijk krediet afsluiten

Graag leggen we je uit hoe het afsluiten van zakelijk krediet werkt. Zo brengt deze vorm van lenen aangepaste rente met zich mee, wordt er een vaste looptijd gehanteerd en geldt er een kredietlimiet.

Wat kost een zakelijk krediet?

Ten eerste zijn de kosten afhankelijk van de omvang van het krediet en de beweegredenen waarvoor het krediet wordt aangevraagd. Daarnaast wordt over elk geleend bedrag rente betaald. De bank berekent de hoogte van het risico, waardoor de rente hoger of lager kan uitvallen. Het risico wordt afgestemd op de financiële situatie van het bedrijf. Naast rentekosten kan de kredietverstrekker afsluitkosten of servicekosten in rekening brengen.

 

Hoe werkt het?

Je lost maandelijks een gedeelte af dat je ook weer kan opnemen. Het rentepercentage staat gedurende de looptijd van 1 jaar vast. Het kredietwaardigheidsprofiel van je bedrijf bepaalt voor het belangrijkste gedeelte het rentepercentage.

Hoeveel kan ik lenen?

De meeste kredietverstrekkers bieden een lening aan tussen de 5.000,- en 250.000,-. Het maximale bedrag dat wordt verstrekt hangt af van de financiële situatie waarin het bedrijf zich bevindt.

Zakelijk krediet vergelijken bij Leningen.nl 

Wil je zakelijk krediet afsluiten? Dan heb je keuze uit talloze aanbieders. Veel banken en kredietverstrekkers bieden zakelijk krediet aan. Deze hanteren allen hun eigen voorwaarden en rente. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het vergelijken van zakelijk krediet op basis van rente, kredietlimiet en klantervaringen aan te raden.

Leningen.nl vergelijkt betrouwbare kredietverstrekkers op basis van verschillende maatstaven. Zo geven wij je inzicht in welke bedrijfslening het beste bij je past, waardoor je als ondernemer voordelig kunt financieren. Vergelijk op basis van jouw belangrijke voorwaarden en vraag een offerte aan.

background

Waar moet je op letten bij zakelijk krediet?

 

Veelgestelde vragen over zakelijk krediet

Welke informatie heeft de kredietverstrekker nodig?

Voor het aanvragen van zakelijk krediet tot 100.000 euro dien je in het bezit te zijn van bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Wil je een hoger kredietlimiet aanvragen? Dan lever je de meest recente jaarcijfers en debiteuren- crediteurenlijst aan de kredietverstrekker.

 

Hoe lang duurt het voordat de aanvraag is goedgekeurd?

Zodra je kredietaanvraag compleet is neemt de kredietverstrekker contact met je op en wordt je aanvraag binnen twee tot vier werkdagen behandeld. Daarna krijg je te horen of je aanvraag is goedgekeurd en kun je direct geld opnemen.

Zijn er kosten als ik zakelijk krediet niet gebruik?

Als je geen gebruik maakt van het krediet betaal je ook niets. Als je gedurende een langere periode geen gebruik maakt van het beschikbare budget, zal er contact worden opgenomen om te vragen of je nog over het aangevraagde krediet wil beschikken.