Extra financiele ruimte

click for menu Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
click for menu Leningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
click for menu €550 gemiddelde besparing per klant
click for menu Wij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!

Extra financiele ruimte nodig?

Soms heb je gewoon wat extra financiele middelen nodig, je kunt er dan voor kiezen om extra geld te lenen. Je leent dan geld van een kredietverstrekker, bijvoorbeeld een bank. Wij raden daarom dan ook aan om de rente te vergelijken. Dat kan nogal verschillen per aanbieder. Het is dan ook slim om goed de hoogte van de maandlasten en voorwaarden te vergelijken. Leningen.nl toont verschillende aanbieders op basis van jouw persoonlijke situatie. Zo vind je gemakkelijk en overzichtelijk welke aanbieders voor jouw een aanbieding hebben.

 

Extra financiele ruimte – Persoonlijke lening

Als je een eenmalige grote uitgave wilt doen, dan is een persoonlijke lening de meest logische keuze. Je weet immers het geldbedrag wat je wilt lenen. Dat heeft als voordeel dat je weet wat je maandelijks gaat aflossen. De looptijd van de lening kan je zelf bepalen, maar loopt meestal tussen de 24 en 60 maanden. Na deze periode is de lening terugbetaald. Wij raden aan om de looptijd af te stemmen op de levensduur van je aankoop. Je wilt niet nog betalen voor een product wat niet meer functioneert of je al hebt verkocht.

 

Extra financiele ruimte – Doorlopend krediet

Wil je liever een langere tijd over extra financiele ruimte beschikken, dan is het logischer om te kiezen voor een doorlopend krediet. Deze leenvorm wordt vaker gekozen als je nog niet exact weet hoe je uitgaven eruit komen te zien. Tijdens het afsluitproces stem je met de kredietverstrekker een kredietlimiet af. Binnen dit limiet kan je zelf bepalen hoeveel je wilt opnemen en aflossen. Kortom, een doorlopend krediet kies je als je meer flexibiliteit wilt en niet zeker weet wat de uitgaven gaan worden.

Hulp Nodig?

Je kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 18:00 bellen of via onze andere kanalen contact opnemen.