Goedkoop lenen

click for menu Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
click for menu Leningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
click for menu €550 gemiddelde besparing per klant
click for menu Wij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!

Opzoek naar een goedkope lening?

Om te bepalen of een aangeboden lening voordelig is, let je op een aantal belangrijke factoren. Allereerst controleer je de rente van de lening. Hoe lager de rente, des te minder kosten je betaalt. Bij Leningen.nl kun je de rente van verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Dat is wel zo gemakkelijk.

De looptijd heeft op zijn beurt invloed op het maandelijks te betalen bedrag. Hier geldt hoe korter de looptijd van de gekozen lening, hoe minder rente je in totaal betaalt. De totale rentekosten zijn dus afhankelijk van de gekozen looptijd van de lening. Uiteindelijk is er een aanzienlijk verschil in kosten wanneer je kiest voor een looptijd van vijf of tien jaar.

Bij Leningen.nl vergelijk je zelf de rente en de looptijd van verschillende leningen. Daarnaast kies je ook of je gebruik wil maken van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening vraag je een lening aan waar de looptijd en de rente vooraf is vastgesteld. Het leenbedrag ontvang je in één keer op je rekening. Het doorlopend krediet is daarentegen enkel een kredietlimiet vastgesteld. Je bepaalt zelf óf en hoeveel geld je opneemt binnen deze limiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen gedeelte. Over het algemeen is een persoonlijke lening voordeliger dan het doorlopend krediet.

 

Goedkoop lenen via Leningen.nl

Via Leningen.nl heb je de keuze uit verschillende soorten leningen tegen lage rente en een gunstige looptijd. Zo zijn er veel kredietverstrekkers met elk hun eigen rentepercentages, voorwaarden en kosten. Wij vergelijken het aanbod voor jou, zodat je zeker weet dat je een lening kiest die past bij je financiële situatie. Leningen.nl vergelijkt de goedkoopste leningen, om jou zo verantwoord mogelijk te laten lenen.

 

Tips voor goedkoop lenen

  • Kies voor een persoonlijke lening als je éénmalig een bedrag wil lenen;
  • Neem uitsluitend het leenbedrag op dat je nodig hebt;
  • Hoe korter de looptijd, des te minder je betaalt om te lenen;
  • Lening oversluiten; sluit meerdere leningen over tot een geheel nieuwe lening.

Hulp Nodig?

Je kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 18:00 bellen of via onze andere kanalen contact opnemen.