Over ons

10 redenen om je lening af te sluiten bij Leningen.nl

Je zoekt een lening die precies past bij jouw wensen, persoonlijke en financiële situatie. Het is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Goed om even bij stil te staan dus, en om de 10 voordelen van Leningen.nl mee te nemen in je overweging.

1
icon

Leningen.nl: dé expert in leningen.  

Bij Leningen.nl hebben we ons volledig toegelegd op persoonlijke leningen en doorlopend krediet. We weten er werkelijk alles van en volgen de ontwikkelingen op de voet. Daardoor krijg je van ons altijd het allerbeste, actuele aanbod. Leningen.nl beschikt daarnaast over een AFM-vergunning (nummer: 12012535) en is onderdeel van Overstappen.nl

2
icon

Bij leningen krijg je altijd een transparant, duidelijk en objectief advies.

Geld lenen wil je natuurlijk zo verantwoord mogelijk doen. Leningen.nl verstrekt alleen een lening die voor jouw persoonlijke en financiële situatie verstandig is. Daarom kun je bij Leningen.nl voordelig lenen tegen lage rentes. Ook zijn wij duidelijk en transparant over onze rentetarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Verder zijn wij niet gelieerd aan een kredietverstrekker en ontvangen wij onze provisie uitsluitend over het uitstaande leenbedrag. Je ziet, transparantie staat bij ons voorop.

3
icon

Je zit nergens aan vast.  

Het laagste rentepercentage in de markt is momenteel 3,9%. bij Leningen.nl is dit lage rente percentage tevens mogelijk (afhankelijk van je persoonlijke situatie). Met onze vergelijker en offerteaanvraag vind je razendsnel de goedkoopste lening en het beste aanbod voor jou.

4
icon

Het beste aanbod van de vergeleken aanbieders.

Heb je jouw gewenste lening berekend? Dan vraag je bij Leningen.nl gratis en vrijblijvend een offerte aan. Om een goede offerte te kunnen versturen, hebben we wel een aantal gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld je naam, burgerlijke staat, je financiële situatie en je woonsituatie. Komt je op basis van je gegevens in aanmerking voor een lening? Dan ontvang je van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mail. Vaak nemen we nog wel even telefonisch contact op om een goed aanbod te doen.

5
icon

Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!  

Heb je jouw gewenste lening berekend? Dan vraag je bij Leningen.nl gratis en vrijblijvend een offerte aan. Om een goede offerte te kunnen versturen, hebben we wel een aantal gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld je naam, burgerlijke staat, je financiële situatie en je woonsituatie. Komt je op basis van je gegevens in aanmerking voor een lening? Dan ontvang je van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mail.

6
icon

Wij geven om je privacy, bij ons zijn je gegevens 100% veilig.

De afhandeling van je aanvraag gaat online en telefonisch, waarbij jouw privacy voorop staat. Als je akkoord gaat met onze offerte, vragen wij je om de getekende offerte en aanvullende documenten per mail of post aan ons te retourneren. Vervolgens beoordelen onze leen-experts je aanvraag. Is de lening verantwoord? Dan ontvangt je binnen 1 à 2 werkdagen het geld op je rekening.

7
icon

Leningen.nl is een vertrouwd adres.  

Financiële dienstverleners hebben een vergunning nodig om hun diensten uit te mogen voeren op de Nederlandse markt. De Autoriteit Financiële Markten (AFM), gedragstoezichthouder, verstrekt deze vergunningen. Leningen.nl beschikt uiteraard over zo’n AFM-vergunning (nummer: 12012535). Verder zijn wij gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en aangesloten bij het financiële klachteninstituut KiFiD.

8
icon

Er staat altijd een kredietspecialist voor je klaar.

Heb je een vraag, dan kun je op elk moment contact opnemen met onze klantenservice en kredietspecialisten. Wij horen graag hoe wij je kunnen helpen. Neem dus gerust contact op per telefoon, e-mail of chat. Samen komen wij er altijd uit!

9
icon

Wij hebben geen dure reclames, dat scheelt!  

Sommige andere aanbieders van leningen zie je dagelijks in de reclameblokken op TV. Je kunt je voorstellen dat zoiets veel geld kost. En wie denk je dat dat uiteindelijk betaalt? Precies! Leningen.nl doet niet aan TV-reclame en dat merk je aan onze scherpe aanbiedingen. Wij hebben liever mond op mond reclame.

10
icon

€550- gemiddelde besparing per klant.

Bij Leningen.nl besparen klanten tot wel 550 euro per jaar op hun lening. Een lekker bedrag waar je leuke dingen mee kunt doen. Zoek je een lening? Wees geen dief van je eigen portemonnee en vraag altijd ook een offerte aan bij Leningen.nl.

Beloningsbeleid

Bij Leningen.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom geldt voor al onze labels hetzelfde beloningsbeleid.

iconSnel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
iconLeningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
icon€550 gemiddelde besparing per klant
iconWij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!