Zakelijke lening

Leningen.nl vergelijkt de volgende zakelijke kredietverstrekkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

supplier-logo
Krediethoogte € 1.000 tot € 100.000
Rente Varieert per bedrijf
Looptijd 6, 12 of 18 maanden
supplier-logo
Krediethoogte € 3 .000 tot € 50.000
Rente Terugbetaling in maandelijkse termijnen
Looptijd 1 tot 12 maanden

Financiering voor ondernemers

Ben je momenteel een startend ondernemer en wil je een toekomstig project realiseren? Wil je de plannen voor elkaar krijgen, ambities najagen en je dromen realiseren? Dan heb je vermogen nodig om dit voor elkaar te krijgen. Maar waar haal je dit vermogen vandaan? Naast spaargeld biedt een zakelijke lening uitkomst om je bedrijfsplannen te realiseren. Een zakelijke lening is een manier om extra vermogen te verkrijgen voor de groei van je bedrijf. Deze vorm van lenen draagt bij aan het realiseren van je ambities voor de korte- en lange termijn.

Uiteraard kun je voor deze lening terecht bij je huidige bank. Echter is de bijbehorende rente bij de bank tegenwoordig vaak hoger. Daarnaast richten banken zich minder op het midden- en kleinbedrijf. Dit heeft nadelige gevolgen voor ondernemers. Als uitkomst biedt Leningen.nl alternatieve zakelijke kredietverstrekkers aan, tegen lagere rente. Met behulp van dit aanbod helpen wij je bij het kiezen van een gunstige lening. Uiteindelijk is het ons doel om jou als ondernemer verder te helpen bij de groei van je bedrijf. Bij Leningen.nl vind je daarom de lening die past bij je wensen en behoeftes.

Wat is een zakelijke lening? 

Een zakelijke lening maakt het mogelijk om te investeren in je bedrijf. Het geld wat je leent ondersteunt het realiseren van je ideeën. Net als een persoonlijke lening sluit je een zakelijke lening af voor een specifieke periode tegen een gunstig rentetarief. Daarnaast leen je eenmalig een gewenst bedrag. Tijdens de looptijd los je dit bedrag af. Bij een zakelijke lening zijn de aflossingen gebaseerd op het financieringsdoel. Hierdoor heb je meer inzicht in je maandelijkse kosten.

Een zakelijke lening is een product op maat. Het leenbedrag wordt afgestemd op het doel van de lening. Zo kun je van het krediet extra personeel aannemen, een verbouwing doorvoeren of het financieren van apparaten, machines en transport mogelijk maken. Doorgaans is een zakelijke lening bedoeld voor een eenmalig grote investering. Het gewenste bedrag ontvang je in één keer, voordat je het aflost.

background

Het aanvragen van een zakelijke lening

Heb je je financieringsplan uitgewerkt en ben je klaar met vergelijken? Dan is dit het moment om je zakelijke lening aan te vragen. Controleer vooraf goed of je alle gegevens en documenten bij de hand hebt.

Zakelijk lenen bij Leningen.nl

Leningen.nl vertegenwoordigd een aantal zakelijke kredietverstrekkers. Het is ons doel om startende ondernemers te laten profiteren van het vergelijken van leningen. Zo sluit jij namelijk een zakelijke lening af die bij je past. Hierbij richten wij ons voornamelijk op het aanbieden van leningen met lage rente en een gunstige looptijd. Door te vergelijken op Leningen.nl creëer je een overzichtelijk en betrouwbaar overzicht. Vervolgens kies je de zakelijke lening die het beste aansluit op de financiële situatie van jouw bedrijf.