Logo_DEFAM
Logo_DEFAM

DEFAM

Over DEFAM

DEFAM is één van de grootste bedrijven die leningen verstrekt aan particulieren in Nederland. DEFAM is opgericht in 1982 en maakt onderdeel uit van Alfam Consumer Credit, dat weer in haar beurt onder ABN AMRO valt. DEFAM biedt verschillende kredieten aan, maar dit wordt uitsluitend via het intermediaire kanaal, assurantie personen of autodealers aangeboden. Het is als consument daarom niet mogelijk om direct bij DEFAM aan te kloppen. Om een lening te kunnen afsluiten kan je daarvoor bij Leningen.nl terecht. Wij bieden namelijk wel de verschillende kredieten van DEFAM aan. Deze kan je tevens vergelijken met alle andere kredietverstrekkers die wij op Leningen.nl vergelijken.

DEFAM beschikt over een vergunning consumptief krediet, staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is daarnaast lid van Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN).

DEFAM biedt verschillende soorten leningen aan:

Persoonlijke Lening

Als je geld nodig hebt voor een grote aankoop, zoals een nieuwe badkamer of een nieuwe auto, dan sluit je vaak een persoonlijke lening af. Je weet vaak wat de hoogte is van de eenmalige uitgave. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Bij DEFAM kan je tegen een aantrekkelijk rente lenen. De rente van de persoonlijke lening staat vast. Bij een daling of stijging van de rente, verandert er niks. Je betaalt het geleende bedrag terug in vaste maandbedragen. Afgelosten bedragen kan je niet opnieuw opnemen. Aan het eind van de looptijd is de volledige lening afgelost. Zo weet je precies waar je maandelijks aan toe bent.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet geeft meer flexibiliteit. Handig als je niet weet of er onverwachte uitgave gaan voordoen. Tijdens de looptijd is het dus mogelijk om extra bij te lenen. Dan kan in sommige gevallen handig zijn, als je niet weet wat de uitgaven gaan worden. Denk hierbij aan een verbouwing. Houdt er wel rekening mee dat een doorlopend krediet een variabele rente heeft. De rente kan daarnaast ook stijgen of dalen. Dit in tegenstelling tot een persoonlijke lening. Als de rente toeneemt, kan het voorkomen dat de looptijd toeneemt. Je spreekt van te voren een kredietbedrag af, je mag zelf bepalen hoeveel je opneemt, zolang het maar binnen het kredietbedrag blijft.

iconSnel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
iconLeningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
icon€550 gemiddelde besparing per klant
iconWij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!

Hulp Nodig?

Je kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 18:00 bellen of via onze andere kanalen contact opnemen.