Geld lenen?

Vind de meest voordelige lening voor jouw situatie. Vanaf 3,9%.
click for menu Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
click for menu Leningen.nl: dé expert in leningen en doorlopend krediet
click for menu €550 gemiddelde besparing per klant
click for menu Wij hebben geen dure TV reclames, dat scheelt!

Dit zeggen onze klanten over ons

Four stars

Trustscore: 8.2

8 reviews
  Star on Star on Star on Star on Star on
  Prima en persoonlijk contact

  Prima persoonlijk contact, snel en accuraat.

  Van Rijn
  Star on Star on Star on Star on Star on
  Duidelijk en goede afhandeling

  Duidelijk en goede afhandeling

  Ik
  Star on Star on Star on Star on Star off
  Goede en snelle service

  Goede en snelle service. Duidelijkheid wat je moet doen.

  ineke van oeveren
  Star on Star on Star on Star on Star on
  Ze zijn erg behulpzaam en duidelijk.

  Ze zijn erg behulpzaam en duidelijk. Vlot en vriendelijk…

  Judy Suwandhy
  Star on Star on Star on Star on Star on
  Snel en goede info voordat je lening…

  Snel en goede info voordat je lening aangaat

  Klant
  Star on Star on Star on Star on Star on
  Heel professioneel

  Heel professioneel, ze helpen jou echt, nergens kon ik mijn dure leningen oversluiten maar via leningen.nl was ik in goede handen. Bedankt

  Meneer Khesr

  Waarom lenen bij Leningen.nl?

  Leningen.nl is – de naam zegt het al – dé expert in geldleningen. Of je nu je woning wilt verbouwen, de voorwaarden van je huidige lening wilt verbeteren, extra financiële ruimte zoekt of een auto wilt kopen. Bij ons vind je altijd de meest voordelige lening voor jouw situatie en dat geheel online. Ons doel is dan ook: lage lasten, voor iedereen, zonder gedoe! Ga snel naar de vergelijker en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en wij regelen de rest.

  Lening aanvragen
  background

  Waarom geld lenen? 

  Er zijn allerlei redenen waarom mensen behoefte hebben aan een lening. Zo hebben we allemaal onze dromen en spaarpotjes om deze te verwezenlijken. Soms komt er een buitenkansje voorbij en is je spaargeld net niet voldoende. Bijvoorbeeld die ene bijzondere auto, boot of motor waar je al jaren op aast. Dan kan een lening uitkomst bieden.

  Voor jonge gezinnen geldt dat door gezinsuitbreiding bijvoorbeeld behoefte is aan het verbouwen of uitbouwen van hun eigen woning, maar dat de benodigde middelen daarvoor ontbreken. Bijvoorbeeld omdat een van beide of beide ouders tijdelijk part-time werken. Een persoonlijke lening of doorlopend krediet is dan een oplossing. Ook startende ondernemers kiezen vaak voor een (tijdelijke) lening om de aanloopfase van hun bedrijf te overbruggen.

   

  Verder zien we tegenwoordig veel mensen die geld nodig hebben voor een (cosmetische) operatie die niet door de zorgverzekering wordt vergoed. Zo hebben we allemaal op enig moment in ons leven wel een reden om geld te lenen. In alle gevallen is het raadzaam om goed te kijken hoeveel je op basis van je inkomsten kunt lenen.

  Geld lenen kost geld, dus te veel lenen is zonde. Stem de hoogte en looptijd van je lening goed af op de periode dat je hetgeen je met de lening financiert gebruikt. Want het is bijvoorbeeld niet prettig om nog steeds af te lossen op de lening voor je auto, terwijl je die al hebt opgereden. Daarnaast loont het de moeite om een goede vergelijking te maken tussen de diverse aanbieders van leningen. Dat kan je tot wel 550 euro per jaar schelen.

  De actuele (vanaf) rentetarieven vind je hieronder:

  # Naam Rente Beoordeling
  1 Interbank Vanaf 3,90% 8,5
  2 DEFAM Premium Vanaf 3,90% 8,7
  3 BNP Paribas Vanaf 4,0% 8,3
  4 DEFAM Vanaf 4,10% 8,4
  5 Lender en Spender Vanaf 5,10% 8,7
  6 Qander Vanaf 5,20% 7,4
  7 Nationale Nederlanden Vanaf 5,50% 8,1
  8 Ribank Vanaf 5,90% 7,2

  Hoe werkt geld lenen? 

  Geld lenen kost geld. Je gaat een contract aan voor een langere periode, waarbij je maandelijks een bedrag moet aflossen. Dit bestaat uit een deel aflossing en rente. In onze geld lenen vergelijker vind je een overzicht van het maandtermijn, opgesplitst in rente en de maandaflossing. Je ziet vervolgens welke kredietverstrekker het goedkoopste is. Geld lenen kan tegenwoordig al met een historisch lage rente vanaf 3,9%.

  Je kunt geld lenen voor verschillende doeleinden. Wij vergelijker de opties voor jouw op basis van het leendoel. Je geeft aan in onze vergelijker voor welk doel je geld wilt lenen en Leningen.nl laat zien welke kredietverstrekkers hiervoor geschikt zijn.

  Welke lening past bij mij?

  Geld lenen kan in twee leenvormen. Leningen.nl vergelijkt persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Geld lenen met een persoonlijke lening is tegenwoordig het meest gekozen. Met een vaste rente, vaste looptijden vaste maandlasten weet je waar je aan toe bent. Geld lenen met een doorlopend krediet is flexibeler, maar je hebt geen vaste looptijd, geen vaste rente en je maandlasten verschillen. Je betaalt enkel rente over het opgenomen bedrag. Wil je meer weten over de leenvormen en welke het beste past bij het lenen van geld? Lees dan meer over een persoonlijke lening, doorlopend krediet en financial lease

  Hulp Nodig?

  Je kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 18:00 bellen of via onze andere kanalen contact opnemen.